in

Embrace the seasons met Ilse Jacobsen

ilse jacobsen regenjas

Al 25 jaar is Ilse Jacobsen een begrip op het gebied van stijlvolle regenkleding. Ze brengt functionaliteit en stijl samen in één product, passend bij zowel een leven in de stad als in de natuur. Wat ooit begon met een vernieuwend idee is uitgegroeid tot een internationaal lifestylemerk.

De nieuwe Ilse Jacobsen collectie staat nu online

15% kortingscode

Wij hebben een 15% kortingscode voor Ilse Jacobsen :  ALWON15

  • 15% op alle producten met een minimale orderwaarden van €150
  • Kortingscode is geldig tot en met 30 September 2022
  • Eenmalig per gebruiker te gebruiken

“Geïnspireerd door de natuurlijke en rauwe schoonheid van mijn omgeving, mijn afkomst en mijn levensstijl, ontwerp ik nonchalante luxe casuals nauw verwant aan de Scandinavische levensstijl.”

-Ilse Jacobsen-

Hoe het allemaal begon

Ilse Jacobsen is geboren en getogen in Hornbæk, een klein havenplaatsje in de buurt van Kopenhagen. Het is beroemd om de ontspannen sfeer, brede zandstranden en duinen, en geldt tevens als haar grote inspiratiebron. Als je, zoals Ilse, je vaak in een waterrijke omgeving bevindt, zijn waterdichte schoenen noodzakelijk. Omdat zij destijds geen modieuze regenlaarzen kon vinden, is zij haar eigen collectie gaan ontwerpen.

Regenjassen, regenlaarzen en meer

In 1993 kocht Ilse een winkeltje in Hornbaek waar zij haar eerste regenlaarzencollectie lanceerde. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit regenlaarzen, lichtgewicht regenjassen, softshell regenjassen met ecorepel® coating, kleding, instappers, slippers en accessoires. 

De brede collectie is een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die je hier vindt. Je kunt vertrouwen op prachtige ontwerpen met veel aandacht voor pasvorm, comfort en functionaliteit. Met Ilse Jacobsen zie je er altijd stijlvol uit en word je tegelijkertijd beschermd tegen de elementen uit de natuur.

What do you think?

Written by Redactie

Converse x DRKSHDW DRKSTAR Chuck 70

Converse x DRKSHDW DRKSTAR Chuck 70

10 fashion podcasts van 2022

De 10 Fashion podcasts van 2022 die je moet gaan luisteren