in , ,

G-star RAW wear it till the end

G-star RAW duurzaam

Alles wordt duurzaam en dat is een goed teken. We dragen elke dag kleding en bij heel veel mensen past er niets meer in hun kledingkast. En met de huidige inflatie is het voor vele van ons normaal om naar vintage of kringloopwinkels te gaan om kleding te kopen. Onze eigen Nederlandse trots G-star RAW heeft een mooi initiatief “Wear it till the end”. Hierbij geven ze een levenslange  garantie op de RAW broeken die ook een leven lang meegaan. 

Een jeans mag er natuurlijk versleten uitzien voor de stoere look, maar we willen niet dat hij helemaal kapot is zodat we hem helemaal niet meer kunnen dragen. Mocht je G-star RAW jeans trouwen toch kapot gaan dan kan je hem gratis laten repareren door één van de G-Star RAW Certified Tailors zodat je favoriete G-star RAW jeans eindeloos kunt dragen.

RAW

Raw is de zuiverste vorm van denim, zorgvuldig gemaakt om een leven lang mee te gaan. Er zijn tijdens het productieproces geen extra behandelingen of wassingen aan toegevoegd, vandaar de naam ‘raw’. Hierdoor worden minder water en schadelijke chemicaliën gebruikt en ontstaat een duurzame stof die lang meegaat.

Raw denim vormt zich naar jouw lichaam en wordt zachter iedere keer dat je het draagt. De indigo kleur vervaagt naar verloop van tijd, waardoor je denim een uniek karakter krijgt, helemaal afgestemd op de drager.

Check hier de laatste G-star RAW kortingen

What do you think?

Written by Redactie

501 is het nummer dat alles veranderde

501 is het nummer dat alles veranderde

5 witte dames sneakers voor de zomer van 2022

5 witte dames sneakers voor de zomer van 2022